Tarinamme


HIMA syntyi keväällä 2019 pienestä hiljalleen kypsyneestä unelmasta, jonka toteuttamisesta en ensin uskaltanut edes haaveilla. Olen pitkään halunnut suunnitella ja ommella lastenvaatteita myös muuhun, kuin oman lapsen tarpeisiin. Aluksi ompelin kaikki HIMAn tuotteet itse, mutta kysynnän kasvaessa tuotteiden valmistus on siirtynyt suomalaisiin pienompelimoihin. Ajan myötä valikoimamme on laajentunut lastenvaatteiden lisäksi myös naisten ja miesten vaatteisiin sekä kodintuotteisiin.

Nykyään Himan toiminnassa on minun lisäkseni mukana myös mieheni Kari. On ollut upeaa huomata, kuinka pariskuntana ja perheenä yhteisen yrityksen pyörittäminen onnistuu ja kuinka olemme monesta asiasta samaa mieltä myös yrittäjyydessä. Haluamme viedä HIMAa samaan suuntaan ja rakentaa tätä keskeisten arvojemme ympärille.

HIMAn arvoihin kuuluvat ajattomuus, kestävyys, ekologisuus ja eettisyys.  Haluamme tarjota vaatteita, jotka tuntuvat miellyttäviltä päällä ja kestävät aikaa. Meille on tärkeää yksittäisen vaatteen pitkäikäisyys niin vaatteen kestävyyden näkökulmasta kuin myös muotoilun ajattomuuden kannalta. Useimmat lastenvaatteistamme ovat käytetettävissä kahdessa koossa, minkä mahdollistavat esimerkiksi säädettävät olkaimet tai käännettävät lahkeet. 

Kaikki HIMAn tuotteet ommellaan ja leikataan Suomessa pienompelimoissa. Valmistamalla vaatteet Suomessa haluamme tukea kotimaista työtä ja varmistua tuotannon eettisyydestä.  

Y-tunnus: 3122881-7