YHDESSÄ ENEMMÄN - HIMA Clothing X Ihana Clothing


Kuvan tuotteet: LUMO Pellavapaita , KUISMA vohvelihousut , MYSI pellavatakki (HIMA Clothing) // TOIVE toppi, HAAVE housut, USKALLUS body, LEMPI mekko, RUNO housut (Ihana Clothing) 

Yhdessä enemmän on meidän kahden kotimaisen vaatetusalan pienyrityksen kampanja, jonka tarkoitus on nostaa esille meille molemmille tärkeitä yhteisiä arvoja, kuten vaatteiden kotimaisuutta, laatua ja pitkää käyttöikää. Me haluamme tehdä hyvää - yhdessä. Mitenkö? Lue vain eteenpäin!

Reilu vuosi sitten huhtikuussa Ihanan tiimi, eli Mira, Milla ja Iiris, ottivat meihin yhteyttä Instagramissa ja kysyivät, että kiinnostaisiko jakaa lapsimessuosasto heidän kanssaan. Siitä alkoi meidän yhteinen matka, jonka varrella tässä viiden hengen tiimissä on naurettu, itketty, manailtu ja maaniteltu, mutta ei muistaaksemme koskaan huudettu. Itku on tullut paitsi stressistä, mutta myös liikutuksesta, kun yhdessä vietettyjen lapsimessujen jälkeen jouduimme eroamaan toisistamme. Aina ei olla oltu samaa mieltä, mutta aina olemme saaneet asiat sovittua! Ihania ihmisiä kaikki 😍

Lapsimessuilla vaatteidemme värit sointuivat yhteen niin kauniisti, että monet asiakkaatkin luulivat osastoamme yhdeksi ja samaksi brändiksi 🙊 Vaatteiden yhdisteltävyys toimikin inspiraationa yhteiskampanjallemme! Yhdessä enemmän -kampanja kestää elokuun ajan, ja sen tavoitteena on inspiroida kotimaiseen muotiin sekä kannustaa vastuullisempiin vaatevalintoihin. Meille vastuullisuus ei ole vain korulauseita, vaan konkreettisia toimia, joista tulemme kampanjan aikana teille kertomaan.

Kampanjan ajan saat verkkokaupoistamme tuotteet myös yksillä postikuluilla! Tehdessäsi tilauksen HIMAn tai Ihanan verkkokaupasta, saat alekoodin ilmaisiin toimituskuluihin toiseen kampanjayrityksen verkkokauppaan.

Kampanjan aikana haluamme tehdä hyvää yhdessä myös konkreettisesti. Lahjoitamme elokuun aikana HIMAn ja Ihanan verkkokaupassa tehdyistä ostoista 2 € / tilaus Suomen Mielenterveys ry:lle lasten ja nuorten työhön.

Siirry toisen kampanjayrityksen Ihana Clothingin verkkokauppaan tästä: www.ihanaclothing.com

Kuvat @annikaheiskanenphotography